Iroda takarítás

+36 20 331 7451 Minőségi irodatakarítás egy megbízható partnertől

Minőség, megbízhatóság, bizalom

Minőség

Cégünknél mindig is azt tartottuk szem előtt, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, mind az irodatakarítás, mind a többi szolgáltatás terén. Kizárólag gyakorlattal rendelkező takarítókat foglalkoztunk, akik rendszeres ellenőrzés mellett végzik munkájukat. A minőségi és környezetbarát tisztítószerek, takarításhoz szükséges eszközök és berendezések használata mind szerves részét képezik mindennapi munkánknak. Célunk, hogy folyamatosan ugyanazt a magas minőséget tudjuk biztosítani minden ügyfelünknek.

Megbízhatóság

A gyors ügyintézés és az, hogy ügyfeleink számíthatnak ránk, nagyon fontos számunkra. Célunk, hogy ügyfeleink csak a tiszta irodát lássák nap mint nap, és hogy minden egyéb szempontból az általunk nyújtott irodatakarítás szolgáltatás a háttérben meghúzódjon, „láthatatlan” legyen az ügyfeleink számára. Az extra kéréseket rövid idő alatt teljesítjük, ügyfeleink bármikor hívhatnak takarítással kapcsolatos kéréseikkel. Célunk a hosszú távú, kiegyensúlyozott, és harmonikus együttműködés.

Bizalom

Az irodatakarítás bizalom kérdése is, hiszen ügyfeleink általában nem tartózkodnak az irodában a takarítás ideje alatt. Cégünk kizárólag erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező takarítókat foglalkoztat, akiknek munkáját rendszeresen ellenőrizzük. Takarítóink többsége lakásokban és házakban is takarít, akikben így ügyfeleink teljes mértékig megbízhatnak. Mivel ügyfeleink bizalma kiemelkedően fontos számunkra, cégünk teljes körű felelősség-biztosítással is rendelkezik az irodatakarítás szolgáltatás tekintetében.